terug

Bradley's thee

Omdat kwaliteit voor Carmen van groot belang is, kiezen wij voor de theesmaken van Bradley's. De premium kwaliteit van Bradley’s thee is zorgvuldig door de tea taster geselecteerd en wordt verpakt in trendy theedoosjes. Het assortiment is zeer uitgebreid en kent vele variaties en bijzondere concepten.

 

Piramide leaf tea

De Bradley’s leaf tea is verpakt in een zijdeachtig zakje in de vorm van een piramide. Hierdoor kunnen de grovere theeblaadjes beter wellen en ervaart de consument de pure beleving van het theezetten.

 

Piramini leaf tea

De Bradley’s Piramini Leaf Tea is verpakt in een zijdeachtig piramidezakje dat gepresenteerd wordt in een éénkops doosje. Door de piramidevorm van het zakje kunnen de grovere theeblaadjes beter wellen en ervaart de consument de pure beleving van het theezetten.Na gebruik kan het zakje teruggeplaatst worden in het doosje.

 

Classic line

Heerlijke variëteiten in maar liefst 20 smaken! Een uitgebalanceerd assortiment voor ieder wat wils. Zwarte thee, Groene thee, Rooibos thee, Variatie thee. Ieder zakje is verpakt in een aromadicht envelopje.

 

Fairtrade & organic

Bradley’s Fair Trade & Biologische thee is verpakt in aromadichte enveloppen gepresenteerd in een dispenser doosje. De thee is Fair Trade en Skal gecertificeerd.